Olen ollut lomalla koko viikon ja vielä viimeinen päivä jäljellä. Olisin ihan hyvin voinut jatkaa vielä toisenkin viikon perään. Ihana viikko kuitenkin.

Rymättylässä oltiin neljä päivää, pääasiassa Sannalla, mutta Katjankin luona käytiin pari kertaa. Koirat pääsivät talvitauon jälkeen pellolle paimentamaan. Ensimmäinen kerta ei mennyt ihan nappiin, mutta parin päivän päästä otettu uusinta sujuikin sitten paremmin. Harjoituksen puutetta, kun ei sellaista rutiinia saa talvella helposti luotua. Entin kanssa pitää harjoitella jo aikaisemminkin todettua lauman kiertoa ja pienemmän eläinmäärän kanssa. Se kun ei sinne tasapainoon erityisesti hakeudu. Nyt laumassa oli 70 uuhta, joten oli vähän hankalampaa auttaa, vaikka Katjan avulla onnistuttiinkin. Astalla taas perinteiset  "onko pakko pysähtyä ja ylipäätään kuunnella" olivat ekan kerran pääteemat. Ja kun oli, niin taas alkoi sujua 

Rymättylä-päivien aikana lenkkeiltiin oikein urakalla. Koirat saivat juosta niin paljon kuin vain jaksoivat ilman, että piti miettiä tuleeko joku jonkun kulman takaa vastaan tai karjumaan koirien irtipidosta. Lisäksi treenasin esineruutua kaikkien koirien kanssa ja se sujui oikein mallikkaasti. Tokoa tehtiin tietysti ja ammuttiin parina päivänä. Ampumisen osalta voisin todeta, että laukausvarmoja ovat kaikki tai sitten ne eivät kuule 

Torstaina vietettiin koiratonta päivää ja lähdettiin Lohjan kautta Helsinkiin messuille. Kukka- ja puutarhaintoilijan taivas! Mukaan tarttui kaikkea hyödyllistä ja vähän vähemmän hyödyllistä. Pitää tehdä ehkä vielä yksi uusi kukkamaa, jotta kaikki siemenet, sipulit  ja juurakot saa johonkin taiteiltua.

Eilen olin hallilla. Astan kanssa työn alle taas vaikeat keppikulmat, poispäin kääntymisiä (onkohan tämä virallinen termi?) ja vähän radanpätkiä. Olen kyllä tosi huono treenaamaan agilitya yksin. Aina pitäisi olla joku valmis suunnitelma, jota en sitten kuitenkaan jaksa yksin rakentaa, jos on vähänkään pidempi. Omat treenit sujuu aina ilman varsinaisia ongelmia, mutta totuus paljastuu sitten ryhmätreeneissä. Pöh.

Entti pääsi halliin Astan jälkeen, mutta tokoilemaan. Oletin, että koska se oli autossa aika kierroksilla, niin tokoilusta ei tulisi mitään, mutta mitä vielä. Teki tosi keskittyneesti ja hyvällä vireellä. Molemmilla viereisillä kentillä oli muita harjoittelemassa, joten sain sitä kaivattua häiriötä. Ihan tosi hyvä fiilis jäi itselle!

Tälle päivälle pitäisi keksiä vielä jotain kivaa