Astan juoksu loppui, mutta päästään vasta ensi viikolla treeneihin. Saa nähdä kuinka alkeista taas aloitetaan. Päästiin kivasti uudessa ryhmässä vauhtiin, mutta nyt tuntuu siltä, että en muista enää yhtään mitään. Sitä rutiinia kaipaisin kovasti lisää.

Aloitin harjoittelemaan Astan kanssa paikallaan istumista tai pysymistä idealla "karvakaan ei värähdä" ennen lupaa. Se on pysynyt lähdöissä ihan ok, mutta välillä on tapahtunut lipsumisia. Melkein joka kerta se ainakin korjaa tassulla asentoa jätön jälkeen. Luin uusinta Canis-lehteä ja sain sieltä inspiraation. Asta pysyy kotona tietysti ihan hyvin, vaikka härnään heittämällä lelua tai nameja. Pitää siis käydä harjoittelemassa hallilla esteiden takana samaa asiaa. Mulla puskee tokomoodi takaraivosta eli tietyssä asennossa pysytään yhdellä käskyllä, kunnes toisin sanon enkä kestä mitään valumisia tai tassun siirtoja. Katsotaan onnistunko

Entin kanssa olen yrittänyt tokoilla edelleen ahkerasti. Meidän vakkaritalvitreenit loppuivat viime sunnuntaina, mutta muutamia yksittäisiä irtoaikoja olen varaillut jatkoksi. Kevättä ja sulia kenttiä odotellessa.

Siinäpä se. Ei siis mitenkään kovin erityisen aktiivista, mutta jotain pientä kuitenkin.