Ollaan Hopin kanssa käyty Tanjalla pariin otteeseen ihan liian pitkän tauon jälkeen. Välin piti olla lyhyempi, mutta aina tuli jotain työjuttuja ja jouduin perumaan aikoja. Järkyn kokonaisvaltaisessa jumissa se oli, mutta kuitenkin ekan kerran jälkeen auennut jo hyvin. Viime viikon torstaina Tanja löysi patit sekä oikeasta kyynärästä että yhden nisän vierestä. Ensimmäinen ajatus oli, että "ei taas"! Varasin ajan samantien Talviolle ja eilen käytiin siellä.

Jostain kumman syystä kyynärässä olevaa pattia ei löytynyt, vaikka miten käänsivät ja väänsivät. Nisän vieressä oleva patti paljastui suurentuneeksi imusolmukkeeksi, joka ei toistaiseksi aiheuta mitään toimenpiteitä. Iso helpotus, mitään nisäkasvaimia ei ollutkaan. Sen sijaan Hopilla oli taas lievä kurkunpään tulehdus, varmaan ihan jo kroonista ja on nyt ab-kuurilla. Sydän kuulemma lyö kuin nuorella koiralla ja verikokeiden tulokset olivat ihan priimaa. Eli kauhea odotus ja piina vaihtui kerrankin positiiviseksi käynniksi. Patti varmistettiin imusolmukkeeksi vielä ultralla ja siellä näkyi myös toisen lonkan pää ja ihastelivat, että miten hieno ja hyvänmallinen lonkka vielä on. Itse en tajunnut siitä mitään muuta kuin, että harmaan massan keskeltä nousi joku möykky, mutta kiva tietysti, että edes takapää on pysynyt hyvänä pitkään

Entin pentueesta on käynyt kuvilla nyt 5/7 pentua. Kaikilla kuvatuilla on A-A lonkat ja 0-0 kyynärät. Lisäksi kolmella on kuvattu vielä olkapäät ja selkä. Ihan huippua!