Tänään on Astan syntymäpäivä. Piti olla myös agilitytreenit, mutta flunssa iski sen verran kovaa, että oli pakko jättää väliin. Eli Astalle tuli vähän tylsempi synttäripäivä. Onnea myös Noa-veljelle ja Freya-siskolle

Viime viikko Astan kanssa olikin oikein agilitypainotteinen. Maanantaina töiden jälkeen Ninalle ja siellä menikin sitten reilusti aikaa. Taas tuli opittua uusia ohjausjuttuja ja pari termiäkin sanavarastoon lisää. Nina jaksoi sinnikkäästi vääntää mun kanssa ja ihan kivastihan se Asta saatiin kulkemaan.

Tiistaina jatkettiin agilitylla ja lähdettiin töistä Hannan ja Miisan kanssa Lohjalle. Tehtiin osittain samaa rataa kuin maanantaina, koska halusin testata, että osaanko niitä ohjauskuvioita vielä seuraavanakin päivänä. Lisäksi treenattiin erikseen keppejä ja kontakteja ja Asta meni ensimmäistä kertaa vieraita keppejä ilman ohjureita. Hyvä seura ja onnistuneita kuvioita, joten hyvät treenit!

Keskiviikkona kotiin ja omiin agitreeneihin. Niissä ei muistaakseni mitään erityistä.

Perjantaina käytiin viimeistä kertaa laskemassa Raision lampaat ja treenattiin taas siinä samalla. Liian nopeasti se kesä taas meni. Tuntuu, että juuri äskenhän ne lampaat vasta laitumille tuotiin. Astalla ohjelmassa hakuja kaukaa, poikittaisajoa, poispäinajoa ja kuuntelutreeniä. Alussa Sami joutui hieman keskustelemaan, kun Astalla oli korvat taas ihan lukossa, mutta sen jälkeen sujui hienosti. Entin kanssa treenattiin niitä hakuja ja hakuja. Se on kyllä sellainen jumipää, mutta kun tarpeeksi helposti tekee, niin menee ihan nätisti taakse asti.

Lauantaina kävin yksin Piikkiössä koirien kanssa. Molempien treenit onnistuivat. Ei kyllä tehty mitään erityisen hankalaa vaan ihan helppoja juttuja. Asta kuunteli ja Entti kiersi taakse asti suht kaukaakin lähetettynä. Toivottavasti talven aikana päästäisiin suht säännöllisesti treenaamaan, jotta ei tulisi niin pitkää taukoa.

Entillä oli tänään ohjelmassa rokotukset. Saatiin samalla punnittuakin ja mittariin tuli 21,5 kg. Ihan luukasahan Entti on, joten odotettavissa on iän myötä varmasti muutamia kiloja vielä lisää.

Syntymäpäivän kunniaksi päivänsankarista muutamia kuvia lempipuuhassaan.