Hyvin huomaa, että kun on taas töissä ei juurikaan tule kirjoiteltua blogijuttuja. Ahkerasti ollaan silti treenattu. Pääpaino Astalla ja Entillä on ollut paimentamisessa. Lisäksi ollaan tokoiltu ja treenattu agilitya.

Asta on jo melkoisen kivalla mallilla paimennuksen suhteen. Sille sopii se, että se pääsee useita kertoja viikossa lampaille, niin ei tarvitse niin paljoa hätiköidä. Sami ja Asta ovat auttaneet Sannaa ja Mikkoa ja hakeneet eläimiä pois saarilta ja treenanneet pelloilla kuulemma pitkiä kolmosluokan hakuja. Milläköhän sitä saisi potkittua Samin kisoihin... ?

Viikko sitten olin Astan kanssa Noora Keskievarin agilitykurssilla. Olipas hyvä kurssi ja paljon tuli hyviä neuvoja. Astan kanssa on kiva treenata ja mennään koko ajan eteenpäin. Kepeiltäkin ollaan poistettu ohjurit, joten Asta alkaa olla aikalailla estevalmis. Sitten vielä kun saisin oman ohjauksen kisavalmiiksi...

Sillä välin kun Asta on tehnyt töitä, niin Entti on viettänyt aikaa turistimatkalla. Piipahdettiin viime viikonloppuna Virossa, kun Tiina ja Ruuvi menivät agikisoihin. Entti oli oikein mallikelpoinen matkalainen ja vietti hotellielämää rennosti sängyssä jalat kohti kattoa nukkuen.

Molempina päivinä treenattiin kisapaikalla tokoa ja sain vihdoin ja viimein sitäkin videolle. Lauantaina oli ihan hirvittävän kuuma ja lämpö vaikuttaa Enttiin sen verran, että se korkein vire puuttuu. Niinpä treenit oli lyhyet ja paljolla lelupalkalla. Sunnuntaina oli viileämpi ja Entti selvästi korkeammassa vireessä. P.makuun kanssa teen nyt kunnon pohdintaa, kun Entti ei pidä sitä edelleenkään liikkeenä. Kotona ja sisällä ok, mutta ulkona saattaa unohtaa mitä oli tekemässä ja sen voi löytää vaikka kyljelleen heittäytyneenä. Hiukan vaikeaa suhtautua tuollaiseen rennompaan tyyppiin, kun Hopi ja Asta ovat aina ottaneet kaiken tekemisen niin paljon vakavammin. Ehkä se ratkaiseva juttu voisi olla pään laittaminen maahan...?

Matka oli kuitenkin kaiken kaikkiaan oikein onnistunut, joten me voidaan lähteä turisteiksi joskus toistekin

Ruuvi ja Entti Virossa