Tämän viikon pääaiheet olivat ne, että Entti meni ensimmäistä, ja myöhemmin toista, kertaa uimaan, Astalla alkoi juoksu ja mulla alkoi loma. Ajattelin, että Entti on ikuisesti kuivanmaan koira, mutta vuoden rannalla kiljuttuaan, se lopulta meni uimaan ja ihan hyppytyylillä. Sen jälkeen se jäikin sinne eikä helpolla tullut pois.

Alkuviikosta tein Entille 150 askeleen jäljen ja jonkin verran tokoiltiin, kun vielä oli siedettävät kelit. Kun ilma vaan lämpeni, niin treenaaminen väheni. Me vaan möllötettiin sisällä tai pihalla visusti varjossa. En yhtään tykkää näin kuumasta.

Torstaina tosin käytiin lampaiden siirtopuuhissa Ruissalossa. Mentiin vasta yhdeksän jälkeen, niin oli aavistuksen viileämpää ja ihmisiä vähemmän. Suunnitelmana oli siirtää lampaat kävelytietä pitkin joitakin satoja metrejä toiselle laitumelle. Hyvin onnistui. Vain kaksi pyöräilijää joutuivat jarruttamaan matkaansa, kun lampaat köpöttelivät edellä. Karoliina ja Maximus hoitivat takaosan, Sami jarrutteli Astan kanssa edellä ja me oltiin tuki- ja kannustusjoukoissa Hopin ja Entin kanssa. Sen jälkeen käytiin vielä siirtämässä toinen laidunporukka Kuuvassa.

Perjantaina piipahdettiin Raisiossa laskemassa lampaat. Tänään mulla oli syntymäpäivälahjaksi saatu shoppailupäivä. Ilman ennakkoasenteita, hyvällä taistelumielellä ja  itsenäni psyykaten hivuttauduin heti kymmeneltä alennuskoreja penkomaan. Ihan hyvä päivä enkä menettänyt hermoja ollenkaan.

Huomenna pakataan aamulla auto täyteen ja suunnataan kohti Rymättylää. Luvassa  Annika Paarvion paimennuskurssi Entin sisaruksille. Toivottavasti keli vähän suosisi eikä olisi niin tuskallisen kuumaa. Kiva nähdä taas muitakin