Viime viikolla käytiin Hopin kanssa Tanjalla tsekkaamassa kropan tilanne. Lantio oli vähän enemmän jumissa, muuten ei mitään ihmeellistä.

Tokoa tehtiin viikolla itseksemme ja Julian kanssa torstaina. En oikein enää muista mitä kaikkea treenattiin, mutta kuitenkin sekä Hopin että Astan kanssa. Kumpikaan ei muistaakseni erityisesti loistanut, muttei pieleenkään mennyt. Sellaista keskinkertaista. Ai niin, Astan kanssa ekstrana häiriöt p.makuussa niin, että Onni sai pari kertaa lähteä vierestä ja Hania haukutettiin vähän matkan päässä. Ei mitään ongelmia, pysyi hienosti.

Juhannusaattona käytiin laskemassa Raisiossa lampaat ja lauantaina kyläreissun yhteydessä päästiin käymään vierailla lampailla. Kiitos vielä!  Asta on ollut yllättävän hyvin kuulolla. Joko sille tai Samille tapahtui jotain Derekin kurssilla, mutta Asta on nyt kiltti ja kuuliainen. Koputetaan puuhun ja katsotaan onko se vain tyyntä ennen uutta myrskyä vai pysyvämpi olotila.

Pihalle saatiin viritettyä tee-se-itse-kepit, joten nyt löytyy nekin putken ja hyppyjen lisäksi. Vielä kun ehtisi ja osaisi treenata