Eilen Sanna ja Sami aloittivat treenauksen. Suunnilleen parikymmentä ahvenanmaanlammasta, jotka kuulemma olivat tosi hyviä. Liikkuivat, jos koira liikkui, eivät liikkuneet, jos koirakaan ei liikkunut ja liikkuivat yli, jos koirakin liikkui liikaa. Itse en päässyt näkemään suorituksia, mutta toivottavasti sitten taas muilla kerroilla.

Sami oli välillä mennyt sekä Astan että Elsan kanssa yhdessä, kun Elsa oli hiukan tarvinnut toisen koiran apua. Olivat toimineet yhdessä tosi hienosti. Vastaavasti taas pitkät hakukaaret (joita väkisinkin tuli, kun ei ollut aitoja ympärillä) oli Elsa kuulemma hoitanut ihan kuin olisi niitä tehnyt aina. Tytöillä taisi selkeästi olla jokin tehtäväjako. Sannan mukaan brace-kisat odottavat kolmikkoa 

Tiistaina kävin Kupittaalla harjoittelemassa Astan kanssa vähän tokoliikkeitä ja häiriöitä match shown pyöriessä vieressä. Jaanalle vielä ihan ekstrasuuret kiitokset kaikesta avusta!! Ilmoita sitten vaan, kun haluat ne valmiiksitallatut jäljet P.makuu oli taas vähän kierroksia nostattava (mulle), kun juuri samalla hetkellä kehästä karkasi koira juoksentelemaan ympäriinsä. Huomasin sen onneksi ennen Astaa ja ehdin vapauttamaan sen. Onneksi oltiin paksun puun takana, niin pyörittiin sitä ympäri samassa tahdissa mitä se koira juoksi toisella puolella. Sekään ei onneksi meitä erityisesti ottanut kohteeksi, joten kaikki loppujen lopuksi hyvin.