Eilen käytiin tokoilemassa Hannan ja porokoirien kanssa. Sitä ennen käytiin golfkentällä (paha,paha ) juoksuttamassa koirilta ylimääräiset höyryt pois.

Astan kanssa aloitettiin seuraamisella ja keskityttiin vasemmalle käännöksiin. Siitä heti palkka. Parani. Sitten liikkeestä seisomista. Eka pysähdys meni pitkäksi, muut ok. Seuraavaksi Hannan käskyttämänä ruutu. Vähän vieraamman näköiset töttöröt ja vieras paikka. Valmistelu ok ja hienosti löysi keskelle. Super! Aavistuksen kurvasi ensimmäisen vasemman töttörön kautta eli vähän merkki kummittelee taustalla. Sitten taidettiin mennä tauolle.

Tauon aikana Hanna teki Vinhan kanssa läheltä luoksetulon ja Asta huili puolessa välissä. Tein tarkoituksella näin, jotta näen lähteekö. Ei lähtenyt, ei ollut ajatustakaan. Pitää vain muistaa tehdä tällaisia enemmän.

Tauon jälkeen noutoa. Haku hyvä, mutta liukkauden takia törmäsi, pudotti kapulan ja juuri siinä kohdalla oli joku kiva haju, niin meinasi unohtua haistelemaan. Nopea korjaus ja kapulakin nousi uudelleen. Toistona ok, samoin vauhtinouto. Sitten liikkeestä maahanmeno. Tämä ok. Seuraavaksi Hannan käskyttämänä luoksetulo. Nytkähteli käskytyksestä eli liikkuria pitää muistaa käyttää enemmän. Tämä on aina mun ongelma eli unohdan, että kisoissa on ne liikkurit.

Seuraavaksi jossain kuului jotain ääntä ja Asta alkoi paikallaan haukkumaan. Ei ollut menossa katsomaan, pysyi paikoillaan eikä edes haukkunut äänen suuntaan, kunhan ilmoitti, että jossain on jotain, pöh. Ja liike uusiksi. Kolmannella toistolla sama kuin noudossa eli juuri ennen loppua haistoi roskiksen vieressä ja unohti eteentulon. Saatiin me lopulta onnistuneetkin toistot ja vauhtina vielä lopuksi.

Viimeiseksi vielä kaukokäskyjä, joissa nousee istumasta seisomaan jo muutaman metrin päästä oikein. Nyt ei myöskään laittanut maahanmennessä päätä maahan. Nämä hyviä. Lopuksi p.oloa. Pään laittamisessa piti antaa käsiapu, mutta malttoi olla niin, vaikka Vinha tokoili takana.

Kivat treenit ja ihanaa, kun ei ollut enää kylmä.