Kamala kun on kylmä. Ihan kivaa tietysti, että on lunta ja pakkasta, mutta jotenkin nyt alkaa olla sellainen olo, että jotain muuta kiitos, vaikka se kevät jo.

Maanantaina oltiin kylmyydestä huolimatta Hannan kanssa urheasti treenaamassa tokoa. Tein alempien luokkien liikkeitä pätkissä läpi ja lisäksi ruutua. Ruudussa Asta sai ensin juosta tyhjään ruutuun. Löytyi hyvin. Sen jälkeen harjoiteltiin evl-tyyliin eli jätin kuvitellulle pisteelle. Näillä kerroilla jätin lelun ruutuun. Hiukan hirvitti, kun vauhti suoraan lelulle mennessä oli luja ja alusta liukas. Tein vain muutaman toiston. Muut liikkeet menivät myös kivasti. Tehtiin vielä pikainen p.makuu. Asta malttoi pitää pään hyvin maassa, vaikka Jänkä vähän vinkui ja haukkui vieressä. Hyvää häiriötä.

Tämän jälkeen vielä riehumiset golfkentällä. Illalla tein paperille suunnitelman mitä pitää treenata ja hioa alokasluokkaa varten. Siitä voi kätevästi joka päivä katsoa jotain harjoiteltavaa.

Eilen käytiin Hannan kanssa pakkasen kiristyttyä vaan juoksuttamassa koiria ja jätettiin tokot suosiolla. Illalla Asta näki pitkästä aikaa lapinkoira Niehkun ja ilta menikin kätevästi sisällä painiessa. Tarkoituksena oli tehdä jotain pientä tokoilua, mutta en raaskinut keskeyttää toisten leikkiä. Ehtiihän sitä.

Tänään käydään kotimatkalla testaamassa uutta, lämmintä hallia