Tänään tokoiltiin uudella kentällä. Hopin kanssa seuraamista, idaria, metallinoutoa ja kaukoja. Kaikki meni ok. Luoksetulossa valui molemmissa pysäytyksissä. Näitä onkin erikseen harjoiteltu puunkierroilla, mutta silti meni huonosti.

Eilen seuraamisessa vinkui vähän. Ohjattu pari kertaa. Meinasi mennä ensimmäisellä kerralla keskikapulalle, mutta sain ohjattua oikealle. Tästä olen tyytyväinen, koska Hopi on usein vain mennyt sille kapulalle, jonka on lukinnut. Tunnaria otettiin myös eilen ja tänään. Eilen nosti ensin väärän, pudotti ja otti oman. Tänään tökkäsi väärää ja otti oman. Tein vielä kerran pelkän oman hakemisen, kun vaikutti vähän epävarmalta kapuloilla.

Astan kanssa eilen seuraamista, liikkeestä seisomista (hyvä!), ohjatun alkeita, luoksetuloa ja kaukokäskyjä.

Tänään seuraamista, liikkeestä maahanmenoa (sekin hyvä ja nopea!) ja luoksetuloa. Seuraaminen oli mukavan oloista. Aika tiivistä (mä tykkään), mutta ei painanut. Tästä on tietysti lyhyt matka puskemiseen, mutta toisaalta tykkään nyt Astan ilmeestä, joten en puutu tiiviyteen. Ja toisaalta se asenne ja paikka voi vielä mennä toiseenkin suuntaan, täytyy olla tarkkana. Paikallaoloa harjoiteltiin oikein kunnon häiriössä. Alku ihan ok, mutta sitten tuli yllättäen ylimääräinen häiriö, kun ratsupoliisi kulki ohi. Pakko oli nousta istumaan ja katsomaan tarkemmin.