Paimennusta edelleen. Tänään vuorossa normi torstaitreenit. Hopin kanssa yksi kierros, ihan ok. Vähän tulee sellainen olo, että mitäs sitten voisi tehdä. Sellaista vähän tyhjänpäiväistä pyörimistä suuntaan ja toiseen vailla järkevää lopputulosta. Vauhti tosin oli hidas ja maahan putosi hyvin, mutta mun mielestä silti vähän tylsää. Jotain pitäisi enemmän Hopille opettaa, mutta ehkä me jatketaan tuollaista humputtelu-paimennusta ja annetaan Astan edetä sitten ihan oikeasti.

Asta meni pari kertaa, ihan samalla hyvällä tavalla kuin tällä viikolla aikaisemmin. Tosi paljon ovat menneet eteenpäin, kun ovat päässeet niin usein käymään.

Sieltä sitten pienellä kiireellä lähdettiin ajamaan Kuuvaan, kun lampaat olivat karanneet. Sanna ja Mikko ehtivät kuitenkin paikalle vähän aikaisemmin ja homma oli hoidettu, kun päästiin perille. Tehtiin siellä sitten vielä pieni lenkki.

Ninni nro 2 on kyllä niin suloinen tapaus. On ollut aika hauskaa, kun kerrankin on iso koira ja tuo kasvaakin vielä tuosta. Ninni etsii nyt muuttuneiden olosuhteiden vuoksi uutta kotia. Tuosta saa joku kyllä tosi oivan harrastuskoiran Meillä se siis on ollut vain käymässä ja menee pian takaisin kotiin.