Meillä on nyt kaksi Ninniä. Toinen on oma Ninni, Ninni nro 1, ja toinen työkaverin viiden kuukauden ikäinen flättipentu, Ninni nro 2. Söötti kun mikä, sellainen hassun söhelö, jolla jalat vie eri suuntaan kuin pää. Astan kanssa ovat painineet sisällä ja ulkona niin, että aina välillä pitää laittaa eri huoneisiin nukkumaan.

Eilen töistä tullessa lähdettiin Piikkiöön jäljestämään Jaanan kanssa. Astalle tein 170 askeleen pituisen jäljen, jossa nameja oli välillä joka askeleella, välillä tyhjiä välissä. Sai vanhentua puolisen tuntia. Jaana talloi Hopille jäljen, joka oli noin puoli kilometriä pitkä, kulmia joitakin ja viisi keppiä. Maasto oli aika vaihtelevaa. Vanhentui noin tunnin.

Ajoin jäljen ensimmäisenä Astan kanssa. Se meni toooosi hienosti. Rauhallisuus ja maltti olivat edelleenkin mukana ja namit söi hyvin. Väliin jäi muutama syömättä, mutta siitä huolimatta eteni rauhallisesti. Jaanan kommentti oli, että kun Asta menee hyvin, sen häntä on tietynlaisesti koukussa ja kun tulee joku hetkellinen tilanne, se alkaa vipattamaan edestakaisin. Hyvä huomio, pitää itse katsoa häntää enemmän! Kaikenkaikkiaan oikein onnistunut jälki Hymy

Seuraavaksi meni Cindi ja sitten Hopi. Jälki lähti janalta oikealle. Teki pienen kurvin, mutta otti oikean suunnan ja lähti hyvin. Vauhtia oli liikaa ja Hopi eteni melkoisen etukenossa. Ensimmäinen keppi löytyi melko pian. Sitten jälki nousi kalliolle, jossa meinasi oikaista yhden kulman. Korjasin sen ja sen jälkeen naksahti oikea asenne päälle. Vauhti tippui vähän ja tilalle tuli keskittyminen. Hopi meni kuulemma suurimman osan matkasta ihan jäljen päällä, pari kulmaa olivat hienoja, pari se oikaisi melkein kulman kohdalla. Maasto ei ollut helpoimmasta päästä, mutta niin se vain löysi kaikki viisi keppiä. Ihan hirvittävän hienoa!!!

Sitten vielä Colan jälki ja sen jälkeen esineruutuilemaan. Tehtiin 40m x 50m ruutu. Astan kanssa vietiin yhdessä esine sinne 50 metriin ja palattiin takaisin. Lähetys, jonka jälkeen hieno suora pisto suoraan esineelle ja palautus hyvä, suora ja nopea. Ihan loistava! Sitten Cindi ja sen jälkeen Hopi. Hopi kurvasi tutusti lähetyksen jälkeen oikealle ja pyöri ympäri ruutua. Otin uuden lähetyksen, meni ulos ruudusta ja tuli takaisin. Kolmannen lähetyksen jälkeen suht ok pisto ja esine löytyi. Astalle siis todellakin opetan kunnon pistot. Viimeisenä vielä Cola ja oppikirjan mukainen pisto esineelle. Ja ihan lopuksi Ninnikin pääsi vielä hakemaan yhden.

Kiitos Jaanalle treeneistä!

Kotimatkan varrella poikettiin vielä pikaisesti lampailla, kun kerran siitä ohi ajettiin. Niin, ja tänäänkin käväistiin siellä. Hopin kanssa vauhti edelleen hyvän rauhallinen, mutta pienen paineen takia se tuijottaa yhä enemmän lampaiden yli ja pitää hienoa kontaktia. Pöh. Pitäisi kokeilla liikkuvimmilla lampailla, kun silloin se ei ehdi mitään kontakteja miettiä. Asta oli eilen ja tänäänkin etevä. Viime aikoina on kaikki harjoitukset menneet niin hyvin, että sitä rysähdystä odotellessa... Silmänisku