Tänään aamulenkillä oli vuorossa tokotreenit. Hopi aloitti ohjatulla, joka ok. Sitten luoksetuloa, jossa pysäytykset pallon kanssa. Neljännellä toistolla otin ilman palloa ja pysähtyi kuin seinään. Oo, olipa vähän hienoa. Sitten vielä yksi pallon kanssa. Sen jälkeen seuraamista vauhdista, oli hiljaa.

Sitten Ninnin kanssa pallonheittoa ja jotain pikkujuttuja. Astan kanssa ohjatun ja merkin alkeita. Sen jälkeen luoksetuloa kisamaisesti eteen. Tuli laukalla, mutta mun makuun vähän lötkösti. Sen jälkeen seuraamista. Pää painui tosi alas ja vilkuili sieltä. Namilla sain pään ylös. Pitää miettiä. 

Toisella kierroksella Hopin kanssa idari, istumisesta palkka. Liikkeellelähtiessä piippasi, korjasin ja oli hiljaa. Sitten kaukokäskyjä, joissa nousi aina seisomaan, vaikka piti nousta istumaan. Toistoilla ok.

Astan kanssa liikkeestä maahanmenoja, meni oikein hyvin. Sen jälkeen sivullasiirtymisiä. Joudun ohjaamaan ihan pentutyylillä nami nenässä kiinni alhaalla "vetäen", koska se on keksinyt, että on mukavampi aina ensin hypätä ylöspäin siihen uuteen asentoon. Yritän korjata sitä pois. Lopuksi kaukokäskyjä, kaikki asennonvaihdot, ok.

Päivällä lähdettiin taas Piikkiöön, tällä kertaa teemana tosin ensin oli etsiä kadonnutta lammasta. Viiden ihmisen voimin haravoitiin lähimetsiä, peltoja, teitä ja vähän kaukaisempiakin alueita, mutta ei jälkeäkään. Aamulla lammas oli jolkotellut pyöräilijää vastaan, sitten kadonnut. Toivottavasti nyt menee takaisin kavereiden joukkoon. Etsintöjen päätyttyä, sen hetken osalta, Sami meni Astan kanssa pyörähtämään laitumella. Niillä menee nyt tosi hyvin. Ei mulla ole oikein muuta sanottavaa. Mekin käväistiin Hopin kanssa ja sain sen jopa kävelemään. Lisäksi maahan-käskyillä tippui hienosti maahan.

Äsken vielä pihalla tunnari. Ensimmäisellä kerralla maistoi viereistä ja otti sitten oman. Tein toisen toiston niin, että laitoin Hopin remmiin ja vaan käveltiin ilman käskyä kapuloille. Meni paljon paremmin. Oma tuli varmasti muiden joukosta. Jännä juttu, mutta taidan ottaa tuon tekniikan käyttöön kisaan asti. Toiminut se on ennenkin.