Joka päivä ollaan tehty tokoa, ihan kunnon treenimielessä. Seuraamisen kohdalla päätin unohtaa namit nyt kokonaan ja siirtyä vain leluun. Jessican ohjeiden mukaan ja hieman omia sovelluksia käyttäen ollaan harjoiteltu. Mun mielestä ei aukea pahasti ja ilme on hyvä. Pitäisi saada joku katsomaan, että miltä oikeasti näyttää.

Eilen vietettiin ilta Evan luona ja lähdettiin näyttelytreeneihin mukaan. Me tosin jätettiin Astan kanssa ne väliin ja treenattiin lähellä tokoa. Tunnistusnoutoa harjoiteltiin kolme kertaa. Näihin olen tosi tyytyväinen. Asta etsi hyvin ja todella joutui etsimään. Yhdellä kerralla lensi sorsaparvi ihan pään yläpuolelta. Hetken katsoi niitä, olin ihan hiljaa ja hyvin muisti jatkaa mitä oli tekemässä.

Sitten noutokapulan nostamisia. Nämä ok. Sen jälkeen vauhtinoutoja, joissa ei helpolla suostunut vaihtamaan leluun. Yritti saada molempia suuhun.

Kaukot ok. Mittasin, että miten paikka vaihtuu, kun tekee asennot ja kyllähän se muuttuu. Asta niiaa S-I ja S-M vaihdoissa taaksepäin takajalkojen päälle. Jos muuttaisin I-S tekniikkaa, asentojen vaihdot menisivät ihan nappiin. En vaan millään jaksaisi opettaa sitä uudelleen.

Harjoiteltiin myös sivullaoloja ja sivulletuloja, joista heti palkka.

Lopuksi paikallaoloharjoitus. Ensimmäistä kertaa suht pitkä aika, häiriönä lähellä juoksevat näyttelykoirat, lenkkeilijät, ym. Pysyi tosi hyvin ja tyynenä. Hyvä, hyvä.

Harjoitusten jälkeen takaisin Evalle ja Asta sai lopun illan leikkiä kavereiden kanssa. Iltaruoan kanssa otettiin vielä paikallaistuminen. Se meni ihan hyvin.