Lauantai vietettiin kokonaisuudessaan Rymättylässä tai itse asiassa tultiin takaisin kotiin vasta sunnuntain puolella. Asta leikki koko päivän Elsan kanssa ja välillä parivaljakko oli pakko laittaa pakkolevolle, kun kumpikaan ei meinannut lopettaa. Aika kivasti leikkivät yhdessä ja Elsa kyllä sanoi pontevasti vastaan, jos Astalla otteet kovenivat. Astalle tulee vielä hikiset paikat, kun Elsa tuosta hieman kasvaa Silmänisku Käytiin myös uittamassa koiria ja kaiken kaikkiaan oli oikein ihana päivä! Alla pari Samin ottamaa kuvaa Elsasta.

 

 

Pariin kertaan käytiin myös lampolassa niillä samoilla karitsoilla kuin keskiviikkonakin. Menin ensimmäisellä kerralla Sannan kanssa kahdestaan. Ihmettelin, kun Asta ei reagoinut mitenkään maahan-käskyyn, vaikka miten yritin. Jonkun aikaa sitä hoettuani tajusin, että käytin sille Hopin käskyjä. Ihmekös tuo, ettei toinen mennyt "alas"-käskystä maahan, kun ei ole koskaan sitä kuullut. Tyhmä minä. No, otettiin sitten omat käskyt käyttöön ja johan sujui. Muuten meni oikein hyvin, samalla tavalla kuin keskiviikkona.

Toisella kerralla menin itse ensin hetken aikaa ja sitten Sami tuli ohjailemaan. Yritettiin kokeilla oikealta kiertämistä, kun vasen sujui jo niin hyvin, mutta se vaatii enemmän töitä. Lopussa väsymys alkoi jo painamaan ja Sami lopettikin siihen. Astan kohdalla väsymys tarkoittaa sitä, että se ei ota käskyjä vastaan enää kovin hyvin ( ei tosin onneksi aloita sikailemaan ) ei tule pois lampailta vaan haluaa vaan jatkaa ja jatkaa. Hyvä sinänsä, ettei lyö hanskoja tiskiin, mutta sitten se pitää hakemalla hakea pois.

Piipahdettiin vielä illalla Katjan ja Alarin luona. Heillä oli karitsoinnit käynnissä ja päästiin näkemään ihan vastasyntyneitäkin. Ahvenanmaalaiset ovat kyllä niin suloisia. Niissä on niin paljon hauskoja värejä Hymy Tässä muutama kuva niistäkin.

 

 

Sunnuntai vietettiin kokonaan kotona. Oma piha on kyllä niin huippujuttu. Koirat menevät aamulla ulos ja tulevat illalla sisään. Illalla, kun oli jo vähän viileämpää tehtiin pikaisesti tokoa. Asta seurasi muuten hyvin, mutta liikkeelle lähtiessä jäi vain istumaan. Jos lähdin oikealle tai vasemmalle, lähti mukaan, mutta suoraan eteenpäin kulkiessa ei. Teemana siis jatkossa liikkeellelähdöt eteenpäin. Lisäksi luoksetulo suoraan eteen ja nyt törmäsi. Tässä kohtaa hyvä, ehkä. Muutama kaukojen vaihto, ok.

Hopin kanssa seuraamista, piippasi, huomautin, ok. Idari kokonaisuudessaan, ei korjattavaa. Kaukokäskyjä leikkien, tosi hyvät.