Päivityksiä viime päiviltä. Sunnuntai vietettiin Somerolla paimennuskisoja katsellen. Oli tosi mielenkiintoista seurata, kun näki koiria kaikista luokista. Nähtiin myös Astan Pimu-äiti kisaamassa sekä Noa-veli ja Freya-sisko. Eli jonkinlainen perhekokoontuminen samalla Hymy

Maanantaina tokoiltiin Espoossa. Tehtiin ensin muita odotellessa perusasentoja ja vauhtinoutoa. Nyt nouto näytti jo vähän siltä miltä pitäisi eli kapula vaihtui leluun hyvin. Omalla vuorolla muiden kanssa taas tuttu "tunnetilatreeni" eli ensimmäiseksi ruutu, joka ensimmäisellä kerralla meni vähän lelun hakemiseksi. Fiksu ohjaaja laittaa nurmikolle vihreän lelun. Toisella kerralla otettiin vähän lähempää ja meni paremmin.

Seuraavaksi seuraamista tutulla tyylillä. Kommentteina tuli, että näytti paremmalta kuin viikko sitten, jolloin muistaakseni näytti paremmalta kuin edellisellä kerralla eli suunta vaikuttaa hyvältä. Lopuksi luoksetulo, jossa sujahti hyvin jalkojen välistä. Nopea treeni taas, mutta hyvä.

Eilen lähdettiin sitten Nummelaan parin tunnin lenkille. Asta sai jälleen uusia kavereita ja paineli pitkin metsiä kolmen kettuterrierin kanssa. Parit mutakylvyt piti ottaa ja tietysti kieriä muutamassa haisevassa kasassa, mutta oli huippukivaa.

Illalla tehtiin vielä sisällä tokoa kaukokäskyjen ja sivulletulojen muodossa. Kaukoissa kaikki asennot sujuvat oikealla tekniikalla jo 1,5 m päästä niin, että voin itse seistä. M-I-M onnistuu kauempaakin. Lopuksi vielä peruuttamisharjoituksia, jonka Asta on tajunnut nopeasti, mutta tyyli ei ehkä ole paras. Se pomppii taaksepäin ja lähtee helposti kiertämään oikealle. Pitää yrittää saada kävelemään, jotta peruuttamisesta tulee mahdollisimman suora.

Tänään kotiin Hymy