Tulin äskettäin treeneistä ja hyvistä treeneistä tulinkin! Käytiin tokoilemassa Annen ja Julian kanssa ja tuli roppakaupalla hyviä vinkkejä, ajatuksia ja ideoita.

Hopin kanssa ensin ruutua, jossa yritti ohitella merkkiä sujuvasti ja kurvata suoraan ruudulle. Pitkä tauko sekoittanut tässäkin. Toistettiin merkkiä muutaman kerran eri suunnista. Hopilla oli vaan niin hauskaa, että itsekään en oikein pystynyt ottamaan vakavasti. Tällä kertaa ruudun keskiosa löytyi paremmin kuin viime treeneissä.

Ruudun jälkeen ohjattua. En edes muista milloin on viimeksi otettu eli siitä on aikaa paljon. Päätin haetuttaa vasemman ja ihan kisamatkalla. Ainut helpotus oli, että keskimmäinen kapula oli aavistuksen enemmän oikealla. Meni tosi hienosti, ihan kisasuorituksen omaisesti. Ainut miinus oli, että Hopi tuijotti Juliaa koko ajan, mutta LO se tuijottaa aina. Otettiin toinen harjoitus virittelyjen ja kapuloiden vientiin saakka normaalisti, mutta harjoittelin kontaktin ottamista. Ottihan Hopi lopulta, mutta teki sen ihan ylihitaasti vähitellen siirtäen katsettaan Juliasta muhun. Yritä siinä nyt sitten pysyä vakavana   Kieli ulkona

Seuraavaksi Keke ja Onni ja viimeiseksi Asta. Ensin tehtiin luoksetulo Annen pitäessä kiinni. Tarkoituksena oli, että Asta tulee jalkojen välistä, mutta se sujahteli ohi. Seuraavalla kerralla isompi lelu, selkeämpää näyttöä ja käsi jalkojen takana.

Sitten seuraamisen kimppuun. Tein muutaman askeleen sivulletuloja, jonka jälkeen näytin imuttamista. Seuraavia muutoksia jatkoon: harjoittele vain, kun joku on katsomassa, pitää kävellä ihan suoraan ja katsoa suoraan eteenpäin (ei yhtään Astaa, vaikka pulukatsetta voi kai vähän tehdä Silmänisku ) ja käskysana mukaan. Tällä tyylillä meni kuulemma tosi hienosti. Lisäksi otan ohjelmaan mukaan Julian antaman seuraamisvinkin, jos paikka vielä vahvistuisi. Yksikseen harjoittelen siirtymisiä sivulla.

Lopuksi vielä ruutua, jossa tuijotti Annea, meni banaanina ruutuun, siitä ohi eikä löytänyt lelun luo. Toisella toistolla tuijotti taas, mutta nyt löysi ruudun. Kuurina tehdään ruutua vaan keskenämme eli viedään lelu yhdessä eikä oteta avustajia mukaan.

Varsinaisten harjoitusten jälkeen tehtiin vielä ohitustreenejä Taunon ollessa häiriökoirana. Ei mitään ongelmia, vaikka mentiin läheltäkin. Pääsi sitten vielä hetkeksi juoksemaan Taunon kanssa ja kivaa oli. Kiitos Julialle ja Annelle kaikista vinkeistä! Yritetään harjoitella ensi kerraksi  Hymy