Kävin Astan kanssa tänään Somerolla paimentamassa. Tokotreeneissä osaa jo rauhoittua kun muut tekevät, mutta paimennuksessa ei. Huusi kurkku suorana Noa-veljen paimentaessa. Harjoitellaan...

Asta pääsi Noan jälkeen pyörittelemään viittä lammasta, Mirk apuna. Aluksi oli vauhtia aika paljon, mutta loppua kohden meno rauhoittui ja Astakin alkoi keskittymään paremmin. Kokeiltiin pari kertaa "vapaana" ja yhden kerran niin, että Elisa oli liinan päässä ja itse yritin tasapainoilla toisella puolella. Astalla on tällä hetkellä tosi vahvasti päässä ajatus, että lampaat pitää ajaa vasten aitaa tai nurkkaa ja tällä tavalla saa kontrolloitua niitä. Kuulemma on tässä tullut äitiinsä, jolla oli pentuna samoja ajatuksia. Lopuksi saatiin muutama ihan pieni pätkä rauhallista kuljetusta joka päättyi niin, että itse menin aidan viereen, sitten lampaat, sitten Asta ja viimeisenä Elisa, joka sai napattua Astan pois Nauru Oli kyllä taas itsellä niin tumpelo olo, mutta kai se siitä.

Loppuaika menikin Noan kanssa painiessa, jota toteuttiin kirjaimellisesti eikä kumpikaan malttanut lopettaa. Nyt on aika hiljaista kotona.

Viikonlopun aikana ollaan tokoiltu vähäsen. Eilen käytiin Jennin ja Looxin kanssa lenkillä, kun olivat kisareissulla täällä (eikä ollut turha reissu!). Olipa kiva taas nähdä!