...tosin katsomon puolella vielä Hymy

Käytiin siis TSAU:n kisoissa katsomassa lähinnä voittaja-luokan koiria, kun joukossa oli monia tuttuja. Hirvittävä hinku tuli itsellekin päästä taas kehään. Jos sitten vuoden päästä Astan kanssa...

Asta sai taas paljon hyviä kokemuksia, paljon rapsutteluja ja pääsi leikkimään vähän muutaman koiran kanssa. Tosi reippaasti oli hallilla eikä välittänyt koirien haukahteluista tai yleisestä hälinästä mitään.

Kokeilin muutaman kerran tehdä pari sivulletuloa, maahanmenoja ja istumista. Hienosti meni ja Asta keskittyi tosi hyvin. Muutaman kerran myös leikittiin. Olipa kiva reissu ja onnittelut vielä kaikille tuloksiinsa tyytyväisille!

Kotona ollaan edelleen päivittäin harjoiteltu perusjuttuja. Sivulletulo kehittyy koko ajan. On se vaan hieno tunne, kun huomaa, että pentu tajuaa mitä siltä haluan ja tekee myöskin niin! Ollaan harjoiteltu myös kaukokäskyjen maasta seisomaan nousemista ja yllättävän helposti sekin tuntuu menevän. Toki autan kädellä, mutta paljon apua ei tarvitse.

Hopin kanssa ollaan harjoiteltu pään laittoa maahan paikallamakuun aikana. Tuskin koskaan tarvitaan missään oikeasti, mutta se on Hopille tällä hetkellä sopiva temppu. Ninni osaakin jo tuon, mutta sen kohdalla ollaan virkistetty muistia.