Ensimmäinen yö meni hyvin. Saatiin nukkua peräti kuusi tuntia ennen herätystä. Toivottavasti tämä on jatkuvaa eikä ensimmäisen päivän jännityksestä johtuvaa väsymystä. Ulkona ollaan juostu vähän väliä, mutta hienosti tekeekin kaikki asiat pihalle. Ärsyttävää vain tuo keli, kun tuntuu, että tuuli vie pennun mennessään.

Ninni ja Hopi ovat lievästi sanottuna kauhuissaan. Yrittävät olla niin kuin koko pentua ei olisi olemassakaan ja kun se tulee liian lähelle, varsinkin Hopi näyttää ihan kunnolla hammaskalustoaan. Eilen pentu perääntyi vielä irvistyksestä ja murinasta, mutta koska Hopin hampaat olivat niin mielenkiintoisen näköiset ja niitä piti ehdottomasti tutkia vielä lähempää, tunki aamulla murinoista huolimatta katsomaan niitä. Tiesihän sen mitä siinä käy, mutta Hopi onneksi ärähti tosi nätisti.

Rohkealta vaikuttaa eikä oikein hätkähdä mistään äänistä tai korkeintaan hetkeksi pysähtyy ja jatkaa puuhastelujaan. Eilen tuli myös punnittua ja painoa on kertynyt noin 4,2 kiloa, jos kotivaakaan on luottamista. Yritän laittaa näitä painoja tietyin väliajoin ylös.

Muutama Samin illalla ottama kuva