Maanantaina käytiin kokeilemassa onneamme vepekisoissa. Vientiin kaatui koko homma, niin kuin vähän etukäteen epäilin. Muista liikkeistä täydet, mutta viennin mennessä nollille, saatiin tulokseksi 75 p. (alo3).

Veneestä hyppy oli ainut, johon olin oikeasti tyytyväinen. Yksi käsky ja Hopi hyppäsi veneestä ja ui suoraan tolppien välistä mun luokse (25p.). Seuraavaksi se vienti, jossa ei lukuisista yrityksistä huolimatta lähtenyt rannasta vaan kiljui siellä kapula suussa ja yritti tarjota Tainalle ja vähän tuomarillekin (0p.). Hitsi :/  Kolmantena veneen haku, jossa nyt arpoi rannalla hetken aikaa ennen kuin lähti, mutta muuten ok suoritus (25p.). Viimeisenä hukkuvan hakeminen, jota etukäteen myös vähän jännitin, että lähteekö ollenkaan. Onneksi alokasluokassa saa avustaja mennä veneeseen mukaan. Hukkuva tippui ja Hopi oli lähdössä, mutta jäi taas miettimään. Taina huusi tässä vaiheessa ja sitten Hopi lähti. Loppu sujui hyvin ja hukkuvan hinaaminen rantaa ei näyttänyt mitenkään tuskaiselta, vaikka kyseessä oli iso mies. Lisäksi maanantaina tuuli todella kovaa, mutta meidän onneksi laantui koko ajan.

Eli yhteenvetona vienti tökkii, tökkii ja tökkii sekä muissa liikkeissä lähteminen. Kokeillaan onnea myöhemmin kesällä uudestaan. Pitäisi vaan päästä harjoittelemaan useammin kuin kerran viikossa pari kertaa (..olen tainnut sanoa tämän sata kertaa ennenkin...)