Korkattiin tänään vielä viimeinenkin meidän kesälajeista eli suunnistettiin Maskuun vepeilemään. Sami pääsi tulemaan töiden jälkeen mukaan, mikä oli tosi mukavaa, sillä Hopi tuntui toimivan paljon varmemmin, kun oli tuttu ihminen avustamassa.

Ensimmäiseksi tehtiin esineen vienti. Menin itse veneeseen ja Sami jäi Hopin kanssa rannalle. Ensimmäisellä kerralla suht lyhyt matka ja sujui hyvin. Toisella kerralla soudettiin vähän pidemmälle ja meni yhtä hyvin kuin ensimmäisellä kerralla.

Toisella kierroksella veneen haku. Menin taas itse veneeseen ja Sami jäi rannalle. Soudettiin ihan kisapituinen matka eli 30 m. Meni tosi kivasti ja Hopi ui kaiken lisäksi suoraan maalitolppien välistä rantaan, kun välillä on vienyt venettä ihan mihin sattuu.

Viimeisellä kierroksella veneestä hyppy, joka tänään osoittautui hankalimmaksi liikkeeksi ;) Tällä kertaa jäin itse rannalle ja Sami meni Hopin kanssa veneeseen. Vene soudettiin kisamatkan päähän eli 50 m. Huusin Hopia ja se nousi veneen reunalle ja alkoi huutamaan. Ei uskaltanut hypätä vaan kiljui ja ulvoi siellä jonkin aikaa. Lopulta valui reunaa pitkin veteen ja sama ääntely jatkui koko matkan rantaan saakka.

Olipa mukavat aloitustreenit :)