Tänään vepeiltiin. Meitä oli taas vain muutama paikalla, joten saatiin tehtyä kolme kertaa eikä mennyt koko iltaa.

Hopi teki kahdella ensimmäisellä kerralla vientiä. Taas käytettiin kelluvaa noutokapulaa ja ensimmäisellä kerralla lähti molemmilla toistoilla hyvin. Matkan varrella sitten mutkitteli ja huusi. Oletan, että Hopilla on liian tylsää ja se ei omasta mielestään pääse tarpeeksi lujaa, joten keksii näitä ylimääräisiä juttuja. Kutsuin pari kertaa uudestaan, jotta unohtaisi ne vilkuilut. Matka oli suunnilleen kisapituinen eli 30m.


Kuva Sirpa Saari

Toisella kerralla avustaja vaihtui ja Hopi taisi ensimmäisellä toistolla vähän hämmentyä. Eli ei meinannut lähteä. Pyöri rannalla, mutta ei kertaakaan tiputtanut kapulaa eli sen osalta on tosiaan ihan erilainen asenne. Uudella yrityksellä lähti ja seuraava toisto olikin jo hyvä.

Viimeisenä liikkeenä veneen haku. Hopi otti köydestä kiinni ja sen kiristyessä kiepautti itsensä jotenkin sen ympäri niin, että köysi oli omituisesti sen suussa. Asento ei varmasti ollut paras mahdollinen, mutta rantaan mentiin. Hopi yritti taas mennä vinoon, mutta avustaja ohjasi sen rannassa merkkikeppien välistä.


Kuva Sirpa Saari