Eilen päätin mennä iltalenkin yhteydessä tokoilemaan. Tein ensin vajaan tunnin lenkin ja kävelin kentälle. Ajattelin, että jos lenkki olisi vienyt edes vähän mehuja Hopista, kun oli vielä niin kuumakin.

Tein ensin tasamaanoudon metallin kanssa, kun hyppyä ei tietystikään ollut. Se meni hyvin. Takaisintulo oli vähän lönkötyslaukkaa, mutta eipä Hopi metallia koskaan tuo hirvittävän innoissaan. Seuraavaksi kaukot, jotka ensin kisamatkalta ja joidenkin liikkeiden välillä pyysin peruuttamaan. Seuraavaksi asennonvaihdot läheltä ja enemmän leikkimielellä. Ne oli hyvät.

Sitten ohjattu, jossa vein itse kapulat. Merkille meno hyvä ja siitä lähetys vasemmalle. Ei kaartanut ulkokautta ihan niin kaukaa kuin olisin halunnut, mutta ihan siedettävä. Vielä yksi merkillemeno ja palkka siitä.

Tässä välissä Ninni temppuili, jotta Hopi sai vähän hengähtää. Ninni teki ohjatun, seuraamista ja luoksetulon. Aina välillä käy mielessä, että pitäisikö hioa ne muutamat 0- liikkeet Ninnin kanssa kuntoon ja mennä vielä kisaamaan :)

Koiran vaihto ja Hopin kanssa luoksetulo, jossa muutaman kerran harjoiteltiin seisomista. Meni edelleen pitkäksi, joten tein perusharjoituksia käsky + pallon heitto. Sitten viimeiseksi se seuraaminen...

Otin Hopin vauhdista sivulle ja seuraamaan. Kävelin muutaman metrin, kehuin toooosi rauhallisesti ja vapautus. Sama juttu uudestaan ja Hopi oli hiljaa :) Seuraavaksi kokeilin lähteä perusasennosta ja tehdä muutaman käännöksen. Yritin olla niin tylsä kuin mahdollista ja käskytkin antaa mahdollisimman ei-innostavasti. On tämä koiran koulutus joskus omituista ;)

Hopi oli edelleen hiljaa koko ajan! Jippii!! En tehnyt sen enempää, joten lopetettiin siihen. Ehkä toivoa on. Pitäisi todennäköisesti nyt tehdä joku lenkki aina alle ja muut liikkeet ensin. Itse seuraaminen oli muuten aivan hirvittävän kamalaa. Hopi ei varmasti ikinä painanut niin paljon kuin eilen ja sain tehdä töitä, että pääsin eteenpäin. No, painamiseen puututaan, jos ehditään ennen kisoja.