Ollaan taidettu vihdoin löytää toimivat keinot, jolla vepeilyn harjoittelu etenee :)

Eilen meitä oli vain kolme, joten saatiin paljon treenattua ja lyhyessä ajassa. Mukavan tehokasta. Hopi teki viennin kelluvalla noutokapulalla. Tuon kanssa liike sujuu jo melkein 100 % varmuudella. Pehmeää patukkaa se on ilmeisesti pitänyt leluna tms., mutta tuon kapulan kanssa tulee selkeästi erilainen asenne. Onhan sillä "tokonouto" niin rutiinia, joten toimii paljon paremmin kapulalla. Tehtiin kahteen eri kertaan vientiä ja yhteensä neljä-viisi toistoa. Yhdellä kertaa ei ensin meinannut lähteä, mutta uudella yrityksellä onnistui. Olipas tosi kiva tunne, kun ollaan saatu liike toimimaan :)

Lisäksi Hopi hyppäsi kisamatkan (50 m) veneestä ja ui rantaan. Tämä nyt on helppo ja ui vielä suoraankin. Lisäksi haettiin vene, jossa pienen auttamisen jälkeen saatiin Hopi uimaan merkkikeppien välistä. On se vaan tuon kokoiselle tuulessa aikamoinen urakka. Pari metriä heitti saman tien sivuun, kun tuuli nappasi veneeseen kiinni. Onneksi Hopi on sen verran sisukas, että hinaa kyllä  veneen rantaa, vaikkakin se sitten menisi vinoon.

Koska treenit meni niin nopeasti, niin mentiin Mian kanssa vielä tekemään esineruutu ja Hopille keppitreenit. Tallottiin noin 60 m syvä ruutu (kiitos Laura vinkistä ;) ) ja 20 m leveä. Kaikki esineet oli takarajalla. Maasto oli aika ryteikköinen. Lähetin Hopin oikeasta etukulmasta ja pienen keskellä pyörimisen jälkeen meni taakse asti ja esine löytyi hyvin. Näitä nyt vaan lisää. Ninni sai hakea kaksi muuta ja hieman autettuna. Ansa- kelpie etsi myös tosi hienosti, vaikka kertoja oli takana vasta muutama.

Lopuksi Hopille keppitreeni, jossa muutaman neliön alueella keppejä. Naksuttelin aina, kun oikea keppi löytyi ja hyvin ne sieltä nousivat.