Eilen oli tokotreeneissä harkkakisat. Tehtiin liikkeet SM- kisan järjestyksesä.

P.istuminen ok, p.makuussa meni toisella alas. Täytyy muistaa käyttää ääntä...

Seuraamisessa Hopi vastaavasti käytti hyvin ääntään. Vinkui ja samalla puski. Luoksetulon seisomisessa liikkui ennen LO käskyä (?) Outoa. Muuten ok. Ruutu hieno, vaikka pysäytin Hopin melkein takarajalle. Oli sisällä kuitenkin.

Seuraavassa kehässä ensimmäisenä idari, joka oli ihan hyvä. Ohjatussa haettiin oikea. Lähti merkiltä sisäkurvin kautta kapulalle eli olisi yhtä hyvin voinut törmätä keskikapulaan. Tämä liike mennään todennäköisesti ihan tuurilla SM:ssä.

Viimeisessä kehässä ensimmäisenä metalli, joka oli hyvä. Takaisintulo ehkä vähän epävarma, mutta kapula ei kalissut hirveästi. Seuraavana tunnari. Hopi meni edellisenä päivänä ihan lukkoon tunnarista, joten nyt vähän jännitti. Ehkä pieni sanominen auttoi, mutta haisteli tosi nätisti, vaikkakin melko kauan, mutta ei pureskellut yhtään. Löysi oman ja palautus Hopiksi ok :) Viimeisenä kaukot, jotka alkoivat hyvin, mutta viimeiseen maahanmenoon tarvittiin taas kaksi käskyä.

Tänään aamulla käytiin taas katsomassa lampaita. On se paimennus edelleen vaan kivaa. Saatiin toivottavasti talletettua kamerallekin todistusaineistoa siitä, että Hopi osaa ihan oikeasti mennä hitaastikin :)



Nyt alkoi loma ja meidän porukka suuntaa viikoksi mökille. Päivitystaukoa tulee, vaikka todennäköisesti käytetään hyödyksi hyvät jälkimetsät ja ehkä päästään lampaille. Ai niin, ja sitä tokoa pitäisi kai ottaa :)