Mentiin Haunisiin harjoittelemaan pääasiassa esteitä ja ampumista. Hopi ei ole tähän mennessä koskaan mennyt A-estettä. Metristä hyppyä se on mennyt muutaman kerran. Mutta eihän siitä pitänyt pk-koiraa tullakaan...

Kauhukuvat taisivat olla vain omassa päässä, sillä hienosti Hopi meni A:n yli. Muutaman kerran ylöspäin mennessä rysäytti ikävän näköisesti keskelle estettä, mutta sitten ohjasin menemään paremmin. Kapulakin tuli hyvin haettua.

Hypyllä sama juttu. Välillä kosketti vähän, mutta pääasia, että meni yli. Heitin kapulan ja tuli sen kanssa hypyn jopa takaisin päin. Olipa kivaa :)

Kerran tehtiin eteenmeno, joka ok. Sitten ammuttiin. Edellisestä kerrasta on jo aikaa ja ajattelin syötellä nameja, kun Hopilla on taipumus kiihtyä ampumisesta entisestään (pentuna revitetty ihan hulluna lelulla ampumisen aikana). Vähän sillä kierrokset nousivat, enkä uskaltanut kokeilla seuraamisen kanssa, kun varmasti olisi huutanut. P.makuu meni hyvin, mutta ei ollut niin levollisen näköinen kuin haluaisin. No, täytyy ampua vielä uudestaan.