Tänään oltiin taas hallilla tokotreeneissä. Hopi otti ensin p.istumisen, joka meni hyvin. Palkkasin lelulla, vaikka olin jättänyt "naaman" myös piiloon. Sen perään p.makuu, joka meni myös hyvin. Nyt otti tosi kivasti kontaktia alussa.

Yksittäisliikkeinä tehtiin ensin hyppynouto. Vauhti oli hyvä, meni laukalla molempiin suuntiin. Metallikapulaa piti suussa ihan vinossa, mutta ei sillä väliä.


Kuva Sirpa Saari

Seuraavana tunnari. Yritin tehdä samalla tavalla kuin kotona, jossa se useimmiten onnistuu. Hopi nosti paria kapulaa ennen oman tuomista. Höh. Vinkistä viisastuneena kokeiltiin uusi kerta. Nyt laitettiin muutama nakin palanen kapuloiden sekaan. Hopi haisteli tosi tarkkaan ja söi kaikki nakit. Välillä jo mietin, että muistaakohan mitä se on tekemässä, kun kävi etsimässä nameja vähän kaeumpaakin kapuloista. Palasi kuitenkin takaisin, haisteli tosi nätisti ja toi oman. Hitsi, pitäisiköhän kokeilla tätä jatkossa...


Kuva Sirpa Saari

Kolmantena kokeilin naksun kanssa seuraamista. Kentällä käy niin paljon kuumempana kuin kotona, joten muutama pieni inahdus sieltä kuului. Saa kyllä itse olla tosi tarkkana, että kuulee. Paikka nyt on edelleen päin honkia, mutta ei auta.

Viimeisenä vielä ruutu, jossa Hopi juoksi hienosti keskelle. Palkka seisomisesta. Lopuksi jätettiin lelu ruutuun ja merkiltä hakemaan se.

Tänään oli tosi onnistuneet treenit kaikilta. Hyvä meidän ryhmä =)