Eilen tein parit janaharjoitukset Hopille. Toiselta janalta jälki lähti vasemmalle toiselta oikealle. Kummankin minijäljen päässä oli keppi. Molemmilta janoilta Hopi selvisi hyvin, mutta kiskominen jäljellä oli kamalaa...Kepit olivat kummassakin melko lähellä, joten ehkä siitä syystä meni niiden yli ensin reippaasti. Toisella jarruttelin vähän ja sen jälkeen tuli hajuaistikin taas toimintaan. Molemmat kepit kuitenkin löytyivät eli ihan hyvä harjoitus.

Tein myöhemmin vielä tunnaria. Otin naksuttimen taskuun, kun ajattelin vahvistaa liikettä sen avulla. Huono idea. Kapulat olivat rivissä ja lähetin Hopin hakemaan. Se paineli hirvittävää vauhtia, otti ensimmäisen ja tuli vauhdilla takaisin. Otin kapulan pois ja lähetin uudestaan. Sama juttu. Seuraava kapula lennosta suuhun ja nopeasti sivulle. Ei haistellut kertaakaan, vaan piti jotenkin perusnoutona. Tämän jälkeen tajusin, että hitsi se näki, kun laitoin naksun taskuun. Hopi innostuu naksuttimesta hirveästi ja yrittää tarjota nopeasti oikeita juttuja. Naksu ei siis sovi sille malttia vaativissa harjoituksissa tai en ehkä osaa itse sitä niissä käyttää. Ajattelin silti, että tunnarissa haistelun jälkeen olisi ollut hyvä naksauttaa, koska sen jälkeen se tuo vain oman takaisin eli ei tarvitse sitä malttia.

Otettiin kokonaan uusi yritys. Kapulat pois nurmikolta ja Hopille tauko hetkeksi. Uudet kapulat vietiin hiekalle ympyrään. Tein alkuviritykset normaalisti ja naksu oli jossain ihan muualla. Nyt lähti hyvin. Haisteli rauhallisesti ja toi oman. Ei edes maistellut muita! Eli naksutinta ei käytetä tunnarissa :)