Tämän iltaisissa vepetreeneissä meni kaikki liikkeet pieleen. Saatiin helpotettuina onnistumaan, mutta joskus pitäisi edistyäkin. Ensimmäisenä tehtiin veneestä hyppy. Hopi kiljui taas veneen laidalla jonkin aikaa ennen kuin valui laitaa pitkin veteen. Uiminen ihan ok, tosin vieläkään ei tule suoraan kohti, vaikka yritin tehdä rannalla jos jonkinlaisia kevätjuhlaliikkeitä lelun kanssa.

Toisena liikkeenä esineen vienti, jossa Hopilla ei ollut taas mitään hajuakaan. Tultiin veneen kanssa lähemmäs rantaa ja saatiin loppujen lopuksi onnistunut vienti. En tajua miksi liike tökkii aina silloin tällöin, vaikka pitäisi olla ihan helppo.

Kolmantena veneen haku. Hopi vei veneen taas ensimmäisellä kerralla ihan vinoon, vaikka avustaja yritti huutaa toisaalla. Toisella kerralla vene soudettiin sellaiseen kohtaan, että Hopin oli pakko osua oikeaan kohtaan. Osittain tuo vinous johtuu siitä, että köysi on "väärällä puolella" sen suussa ja veneen paino työntää Hopia oikean paikan ohi.

Jäi jotenkin tylsä olo. Jos vepessä meinataan kisoihin asti päästä, pitäisi ilman muuta pystyä treenaamaan useammin. Mutta missä?