Tänään menimme Tuorlaan, jossa oli molempien SM-joukkueiden treenit. Sinänsä meni kai ihan ok tai ainakin viime viikkojen harjoituskertojen lukumääriin nähden. Ensimmäisenä harjoituskisat.

Tehtiin liikkeet kolmessa "kehässä". Ensimmäisenä hyppynouto. Tämä meni tosi hienosti ja Hopi löysi pienen kapulan ruohon seasta. Tämä kun voi olla sille vaikea. Kaukoissa taas paineistui(tämä on ikuinen mysteeri) ja vilkuili asentojen vaihtojen välillä sivulle. Viimeiseen maahanmenoon tarvitsi tuplakäskyn. Tähän pitäisi nyt keksiä ratkaisu...


Kuva Sirpa Saari

Siirryttiin seuraavaan kehään, jossa ensimmäisenä ohjattu. Sain itse valita puolen ja päätin ottaa oikean. Merkille meno meni pitkäksi. En tiedä hahmottiko Hopi matalaa merkkiä edes kunnolla. Kapula tuli ruohikon seasta kuitenkin hienosti. Vitsi, kun arpaonni osuisi kisoissakin oikean puoleiseen. Idari taisi olla ihan ok. Tunnarissa osui ensimmäisenä omalle, mutta kun usko ei riitä siihen, että ensimmäinen voisi olla oma, niin siirteli viereistä kapulaa. Ehkä jopa maistoi, mutta en ole varma. Oma kuitenkin tuli sähellyksen jälkeen. Tunnari on kyllä hakkaan-päätä-seinään-liike. Inhottava.


Kuva Sirpa Saari

Siirryttiin seuraavaan kehään, jossa ensimmäisenä luoksetulo. Seisominen vaikutti vähän pitkältä, mutta en tiedä oliko. Hopiksi kuitenkin turhan löysä. Seuraaminen taas pelkkää puskemista. Oli onneksi hiljaa. Ruutu ihan hieno, mutta oma syvyysnäköni petti ja pysäytin sen takareunalle. Häntä oli ulkona.

Lopuksi vielä paikallolot, jotka menivät hyvin.

Näiden jälkeen treenattiin vähän kaikkea. Ohjatussa kokeiltiin vasenta ja keskikapulallehan Hopi oli kovin menossa. Toistojen jälkeen meni vasemmallekin. Tätä liikerataa vasemmalle pitää nyt varmistaa ja nimenomaan nurmikolla. Kokeilin vielä hyppynoutoa ja jokaisella kerrala Hopi löysi kapulan. Pikkuhiomisia riittää.

Ihan lopuksi otin koko kentän pituudelta eteenmenon ja hyvin meni. Sirpa kuvasi koiria ja muun muassa niin, että niillä piti olla ruusu suussa. Hopilla ja Jatsilla yritys hyvä 10 ja kuvat melko koomisia =) Ninnistä alla yksi suht onnistunut versio. Kiitos Sirpa taas kuvaamisesta!