Viimeiset SM-treenit Tuorlassa. Tehtiin kuulemma viime vuotisen ohjelman mukaan. En muistanut kyllä yhtään :)

Ensimmäisenä metallinouto yksittäisenä. Pieni kapula lensi kauas ja upposi nurmikkoon. Mennessä Hopi kolautti esteeseen, löysi kapulan tosi hienosti ja palautuskin oli metalliksi nopea. Takaisin tullessa otti hypyn varman päälle ja väliä esteeseen jäi useampi kymmenen senttiä.


Kuvat Sirpa Saari

Seuraavaksi seuraaminen ja ruutu. "Kehään" mennessä jätin pallon reunalle odottamaan ja ajattelin ottaa sen ruutuun palkaksi. Seuraaminen oli jotenkin levotonta ja Hopi vilkuili vähän muualle. Palkkailin nameilla välillä. Liikkeen jälkeen Hopi oli lähdössä pallolle ja tajusin vasta sitten, että sitä se koko ajan kyttäsi. Tyhmä minä. Jätän sille lelun reunalle ainoastaan p.istumisessa ja eteenmenossa ja niissä liikkeissä se saa aina juosta pallolle. Tosin luulin, että se ei nähnyt pallon jättämistä, mutta näköjään näki. Hain pallon taskuuni ja näytin sen vielä Hopille kunnolla.

Sitten ruutu. Merkille meno hieno. Ruutuun lähtö nopea ja juoksi hyvin sitä kohti. Muutama metri ennen kiihdytti vauhtia ja paineli ruudun ohi sinne missä pallo oli. Tässä kohtaa ei voinut muuta kuin hymyillä :) Tehtiin uudestaan niin, että Hopi näki pallon viemisen ruutuun ja sen jälkeen lähetys. Se meni hyvin. Tämän jälkeen vielä kokonainen ruutu, josta palkka sivulletulosta ja lopuksi vielä palkka ruudussa. Tahkottiinpa oikein kunnolla.


Tältä se näytti ;)      

Viimeisessä "kehässä" idari, jossa asennot ok ja palkkasin viimeisestä seuraamispätkästä. Luoksetulossa ei kuullut ensimmäistä käskyä, kun kehän laidalla haukahti juuri samaan aikaan koira. Tulipa taas hyvänä muistutuksena, että käytän kisoissa ääntä kunnolla. Voi olla, että siellä haukkuu muutama koira enemmän...Luoksetulo muuten hyvä, maahanmeno aavistuksen pitkä. Lopuksi tunnari, jossa maistoi yhtä ja toi oman. Tunnari nyt vaan on tunnari :/

P.oloissa ensin makuu ja sitten istuminen. Nousi puolittaisesti p.makuussa viereisen koiran sivullekäskystä. Harjoitellaan...