Tänään mentiin aamulla jäljestämään Piikkiöön Marikan kanssa. Tein Hopille ensin keppiruudun muistuttamaan, että kepit on tosi hieno juttu. Se meni oikein hyvin. Jäljen vanhennuttua jonkin aikaa menimme ajamaan sen. Marika oli tehnyt suunnilleen parin sadan metrin jäljen, jossa oli monta keppiä. En itse asiassa muistanut edes laskea niitä.

Jana meni hyvin, samoin itse jäljestäminen. Olen nyt tosi, tosi tyytyväinen Hopiin. Sille on tullut malttia lisää ja se ylimääräinen kaahaaminen on jäänyt pois. Taisin kirjoittaa saman jo viimeksi :) Alussa piti muutaman kepin kohdalla muistuttaa, että ne ovat niitä joita etsitään, mutta loppujen kanssa meni jo paremmin. Yksi keppi taisi jäädä kallioiseen rinteeseen. Kaiken kaikkiaan jäi hirmu hieno olo!

Esineruudussa Hopi toi kaksi esinettä. Takarajalla ollut esine jäi sinne. Päätin etukäteen, että haetutan vain kaksi ja ne kaksi olivat suht edessä ja keskellä. Seuraavalla kerralla pitää laittaa kaikki esineet taakse. Esineet olivat muovinen vesiletkun palanen ja silmälasipussi. Olin ihan varma, että letkun palaa ei Hopi taatusti tuo, joten siinä mielessä olin tyytyväinen.

Ninni sai lopuksi hakea takareunalla olleen esineen. Vähän piti auttaa, mutta löytyihän se sieltä :)

Kotona tein tunnaria, joka meni tänään hienosti.


Kuva Sirpa Saari