Tänään tehtiin iltalenkin yhteydessä esineruutua. Tallasin noin 40 metriä syvän ja 25 metriä leveän ruudun. Tarkoitus oli tehdä syvempi, mutta tiheä ryteikkö tuli vastaan. Laitoin kaksi esinettä ihan takarajalle, eri päihin. Yksi esine oli keskellä, mutta ei ihan rajalla saakka. Tarkoitus oli harjoitella nimenomaan takarajan esineiden hakemista.

Hopi haki ensin. En katsonut kelloa, mutta hyvä jos minuutti ehti kulumaan, kun kaikki kolme esinettä olivat jo löytyneet. Ihan älyttömän hienoa! Hopi ei ole muistaakseni koskaan hakenut kolmea esinettä eikä ne ainakaan ole löytyneet näin nopeasti. Yleensä se jonkin verran tuulettelee alussa, mutta nyt se teki kolme suoraa pistoa eikä mitään ylimääräistä.



Sitten Ninnin vuoro. Sama juttu kuin Hopilla. Kaikki kolme esinettä tulivat ruudusta hetkessä takaisin!Vähänkö meni hienosti molemmilla tytöillä :)

Lauantaiset tokotreenit jäi kirjoittamatta. Meillä oli häiriötreeniä, jossa muut yrittivät aiheuttaa häiriötä mahdollisimman paljon, kun yksi aina seurautti koiraansa. Ensimmäisellä kerralla Hopi pariin kertaan vilkaisi lentävän pallon ja rapisevan namipussin perään, mutta sitten muisti taas mikä harjoituksessa oli ideana. Ollaan joskus ennenkin harjoiteltu ja oli tosi kiva huomata miten Hopi sinnitteli ja piti kontaktia häiriöistä huolimatta. Toisella kerralla meni ihan nappiin.

Välissä otettiin ruutu, jossa taisin taas kai itse pysäyttää liian myöhään. Toistot ihan ok. Lopuksi vielä häiriöluoksetulo, jossa muut ryhmäläiset muodostivat kujan, jonka läpi koirat juoksivat. Hopilla meni hyvin. Se ei pahemmin ehtinyt näkemään nameja tai leluja. Joskus hullusta vauhdistakin on hyötyä ;)

Paikallaolot ok, mitä nyt itse onnistuin p.makuun palkkauksessa tiputtamaan pienen makkaranpalan jonnekin ja sen etsimisessä meni hetki. Sen jälkeen maahan ja jatko meni hyvin.