Kuva Sirpa Saari

Kävimme tänään tokoilemassa ja lenkillä Sirpan luona. Kuviakin tuli otettua melkoisesti, kiitos Sirpa!

Hopi:
P.istuminen oli hyvä, samoin seuraaminen pääasiassa. Muutaman sivuaskeleen aikana pääsi ihan pieni äännähdys, mutta muuten äänetön ja seuraamispaikka ym. asiat ok. Ruutuun hakeutui sivukautta ja pyöri nyt jostain syystä takamerkkien ympärillä. Yritti siis tarjota pelkkää merkkiä ruudun sijaan. Kyllä se ruudun keskikohta loppujen lopuksi aina löytyi.

Luoksetulossa yritin ohjata namin kanssa sivulle, mutta jos Hopi tulee vähänkään pidemmältä matkalta, se ei seuraa kättä ollenkaan, vaan yrittää rysäyttää jalkaan. Tein muutaman "pentusivulletulon" eli Hopi metrin päässä musta, nami nenään kiinni ja siitä ohjaten sivulle. Kyllähän se näin onnistui, mutta toinen asia on osaako yhdistää sitä missään vaiheessa luoksetuloon.

Ohjatussa lähti ensimmäisellä kerralla keskikapulalle (?). Sain pysäytettyä ja ohjattua merkin kautta oikealle. Tehtiin perään toinen kerta, jolloin oli ihan ok. Kaukot ok, peruuteltiin vähän ja Sirpa oli häiriönä ihan vieressä. Hyppynouto ok. Hieman se metallikapula kyllä kalisee Hopin suussa...

Ninni:
Ninni teki hyppynoutoa ja merkkiä. Lisäksi vähän sivulletuloja. Nämä kaikki olivat ihan hyviä. Lisäksi se poseerasi useampaan otteeseen ja saatiinkiin hienoja kuvia aikaiseksi :)


Kuva Sirpa Saari

...Tässä maltettiin vielä poseerata...


Kuva Sirpa Saari

...tässä kohdassa sitten jo riitti...