Tänään treenattiin pikaisesti. Tehtiin idari, jossa asennot hyvät ja nopeat sekä seuraaminenkin ok. Palkkasin sekä seuraamisesta että jokaisesta asennosta. Luoksetulossa palkkasin pysäytyksistä enkä tehnyt nyt sivulletuloja ollenkaan. Maahanmeno oli vähän hidas. Tein lopuksi vielä suoran luoksetulon, josta palkka tuli mun luota lennosta.

Sitten ruutu, joka tänään ok ja nyt Hopi löysi taas sinne keskelle :) Lopuksi vielä ohjattu. Merkille meno oli ihan kamalan hidas ja ennakoiva. Hopi tuijotti vaan kapuloita eikä kääntynyt muhun päin ollenkaan. En päästänyt kapuloille vaan otin uudestaan. Nyt merkillemeno oli vähän nopeampi ja merkillä kääntyi muhun päin. Hopi haki oikeanpuoleisen kapulan, siinä ei ollut mitään ihmeellistä. Viimeiseksi vielä yksi merkille lähetys ja merkiltä palkka.

Tämän jälkeen mentiin metsälenkille Jennin kanssa. Vähiin käy kerrat näissä maisemissa ;)

Kotona otin vielä tunnarin. Tällä kertaa meni vähän turhan innokaasti ja suu auki. Koski hampailla viereistä kapulaa, ei kuitenkaan nostanut. Toi oman heti, kun osui kohdalle. Tunnari on kyllä liike, jossa ei koskaan näköjään tule 100% varmuutta. Sitä pitäisi treenata ihan joka ikinen päivä :/