Tänään tehtiin Hopin kanssa seuraamista ja harjoiteltiin takapään käyttöä. Mentiin ympyrää, sivusuuntaan ja peruuteltiin. Ihan hyvin meni. Näitä pitäisi vaan muistaa tehdä useammin.

Lisäksi harjoiteltiin tunnaria. Ensimmäisellä kerralla kapulat rivissä. Tänään välit olivat ihan extrasuuret eli vaikeutettiin vähän. Ensimmäisellä kerralla Hopilla loppui usko kolmannen kapulan kohdalla ja sitä piti koskea. Törmäsi kuitenkin omaan ja toi sen. Palautuksessa huomasi, että oli epävarma, kun sivulletulo jäi vajaaksi.

Vähän ajan päästä kokeiltiin uudestaan. Kapulat taas rivissä ja välit pitkiä. Nyt meni jo ihan nätisti. Lopuksi laitettiin vielä kapulat ihan normaalisti ja ympyrään. Tämä meni jo ihan normaalisti. Olen kyllä tosi tyytyväinen, että olen vihdoin keksinyt keinon millä harjoitella tunnaria niin, että se onnistuu lähes joka ikinen kerta ja niin, että Hopilla on ajatus mukana (=kapulat valmiina ja ilman käskytystä).

Ninni teki pihalla vielä jotain pikkujuttuja, lähinnä mielenvirkistykseksi.

Blogi hiljenee viikoksi. Vein Hopin Rymättylään hoitoon ja Ninni menee "mummolaan". Ensi viikko on töissä ym. niin kiire, että päätettiin tehdä näin.