Aloitettiin treenit p.istumisella, joka meni hyvin. Viime viikkoinen maahanmeno hallissa ei toistunut nyt uudestaan.P. makuussa palkkailin taas kontaktista. Tosi mukava huomata, että Hopi on tajunnut nyt idean (=kun LO käskyttää muita/meitä, pitää katsoa mua eikä sitä LO).P.olo muuten ok.

Seuraavaksi otin ruutua. Tänään laitettiin kehänauhat ympärille ja se toikin mutkia matkaan. Hopi pyöri ruudun ympärillä eikä mennyt nauhojen yli sisälle. Jostain syystä vierastaa niitä, vaikka toisaalta veti ne pari kertaa mukaansa, kun haki pelkkää lelua. No, toistettiin tätä jonkin aikaa ja kyllä se sinne lopulta meni. Lisäksi se ei nyt sitten pysähdy heti, kun käsky tulee. Eli nauhojen kanssa pitää muistaa harjoitella.

Sen jälkeen tein idarin asennonvaihdot ja ne oli ihan kivat. Seuraaminen oli tänään suorilla osuuksilla ok. Sivuaskeleissa Hopi vinkuu. Näitä olen nyt tahkonut, mutta kun se vaan kuumuu niissä liikaa :/

Luoksetuloa tein namin kanssa. Yritän nyt estää törmäämästä eli ohjaan sivulle. Eihän tuo sen namin perässä hirmu hyvin tule, mutta toisaalta rikon loppukaavaa näköjään sen verran, ettei ainakaan törmää. Näitä pitäisi tehdä megapaljon.

Lopuksi hypittiin ulkona vähän esteitä. Hitsi, kun agility alkaa vaikuttaa aika kivalta :) Ninnikin juoksenteli muutaman esteen. Viimeiseksi vielä pikkukävely Meten ja Ninan kanssa.

Kotona tehtiin vielä tunnari. Kapulat oli rivissä ja suoritus ihan huippuhieno! Hopi lähti toisesta päästä ja kävi yksitellen kapulat läpi_rauhallisesti_ ja toi oman heti. Jäi tosi hyvä mieli.